ybsr_home

Maashavenweg 14 3072 AZ Rotterdam
ONLINE AANMELDEN

Vanaf 5 maart 2019 kunt u uw zoon/dochter alvast online aanmelden. Na ontvangst van het aanmeldformulier nemen wij graag contact met u op om een afspraak te maken.

Heeft u vragen of graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Dat kan via 010 429 34 88, maar uiteraard ook via info@youngbusinessschool.nl

Aanmelden en toelating:
Leerlingen met een advies tl/mavo, gl, kbl of bbl (met of zonder LWOO) van de basisschool kunnen zich aanmelden. Inschrijving graag via een telefonische afspraak. Ook verzorgen wij Vrijeschoolonderwijs. Vrijeschool de Kaap is een afdeling binnen onze school. Ook deze afdeling biedt vmbo-onderwijs voor alle leerwegen (bl t/m tl).
Toelating vindt plaats op basis van de gegevens en het advies van de basisschool en in overleg met de intake-commissie van onze school.
Wanneer al je gegevens zijn ingeleverd en verwerkt, word je uitgenodigd voor een proefdag. Tijdens deze proefdag ga je o.a. aan de slag met een gymles, werk je aan groepsopdrachten, voeren we een gesprek met je en neem je deel aan een theorieles. Zo krijgen we een mooi beeld van wie jij bent en wat jij kan en aan de hand van die bevindingen bekijkt de intakecommissie in welke groep je past.

Meer informatie over de plaatsingswijzer vindt u hier.

Young Business School Rotterdam
Maashavenweg 14
3072 AZ  Rotterdam
T  010 429 34 88

Contactpersonen

Leerjaar 1:
Mevrouw S. van den Akker : svdakker@lmc-vo.nl

zij-instroom leerjaar 2:
Dhr. van der Leer : dvdleer@lmc-vo.nl

zij-instroom leerjaar 3:

Dhr. G. van Melick : gvmelick@lmc-vo.nl

Belangrijk nieuws
Donderdag 13 december Kerstfeest!